©2018 by Forevigmindet.dk - En del af ME-Foto: Cvr.: 31965756 - Tlf.: 71969291
Forretningsbetingelser - Betingelser ved leje af MySelfieDatabeskyttelse

Bryllupsvideo:
Den romantiske fortælling

Få genoplevet den store dag i levende billeder.

På samme måde som billeder kan sige mere end tusind ord, kan en velproduceret video fra jeres store dag, tilføje en helt anden dimension til minderne. 

Vi har nogle af Danmarks dygtigste videofolk, som følger jer i løbet af dagen, og indfanger alle de små detaljer, øjeblikke og endda også vielsen. Resultatet er en smuk video, som på romantisk vis, giver jer en mulighed for at genopleve den store dag, som en smuk fortælling - JERES romantiske fortælling!

Bryllupsvideo - hvorfor?

Bryllupsvideo

Den eksklusive løsning til at mindes jeres store dag i levende billeder

Med en bryllupsvideo, giver vi jer en eksklusiv mulighed for at genopleve dagen, levende, og smuk, præcis som den var.

Vores professionelle videofolk følger jer typisk fra forberedelse til brudevals, og har jer, som brudepar i fokus. Vi fanger således de små fantastiske øjeblikke, reaktioner på taler - og vi er også med under portrætfotograferingen, hvor vi laver små filmklip. 

Udover at følge brudeparret, fanger vores videofolk også stemningen på stedet, hilsnerne fra gæsterne, riskast, og slutter naturligvis af med brudevalsen. 

Den færdige video er typisk 5-15 minutter. Længden af videoen afhænger blandt andet af, om der må filmes under vielse m.v. 

Efter endt bryllup, bruger vores videofolk ca 40 timer på at udvælge musik, sammensætte og klippe råmaterialet, så I ender ud med en fortryllende og smuk video fra den store dag.

 

Et brudepar fortæller

Vi kan godt fortælle en hel masse om, hvorfor I skal vælge en bryllupsvideo, men vi har valgt at lade et brudepar fortælle i stedet.

Her i videoen kan I møde Sara & Henrik, som vi havde den store fornøjelse både at lave billeder og video for i september 2018.

I kan se billeder og videoen fra deres store dag her.

Et brudepar fortæller
 

Videopakken:


Videografen følger som regel henholdsvis brud og gom fra forberedelse til vielse, Det er derfor en fordel at brud og gom's forberedelser ikke foregår for langt fra hinanden - således at der kommer flest mulige gyldne øjeblikke med i den færdige video. 
 

Ligesom med vores stillbilleder, arbejder vores videograf så diskret som muligt, og uden at være til gene for hverken jer eller jeres gæster. 
 

Under spisningen er videografen klar til at forevige når der kysses, er taler osv. 
 

Typisk tager vi udgangspunkt i talerne fra aftenen - som bliver brugt som underlægning til videoen, for at give den helt rette personlige følelse.
Vi optager derfor altid lyd fra talerne, når vi laver bryllupsvideoer. 


Efterfølgende kan I naturligvis dele bryllupsvideoen som I måtte have lyst til på de sociale medier, youtube, eller bare gemme den, som et helt personligt minde - det er naturligvis op til jer.

*Vi filmer normalt ikke talerne i fuld varighed, men optager derimod ALTID lyden fra alle taler, som vi naturligvis udleverer til jer efterfølgende. (Deciderede optagelser af taler på video, kan tilkøbes).

Indhold i videopakken
 
 
Videoeksempler

Vil du se det hele fra et andet perspektiv?

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Udfyld felterne her, og bliv ringet op

arrow&v