Hvem er vi?

Forevig Mindet opstod i 2017, ud fra et brændende ønske om at ALLE brudepar fortjener at have gode billeder fra deres bryllup. 

Vi har gennem de sidste tre år, samlet nogle af landets aller bedste bryllupsfotografer.

I dag er vi et stærkt team bestående af 14 freelance fotografer og 4 freelance videografer. 

Vi dækker i hele landet, men har base på vores kontor i Vejle, hvorfra al planlægning af bookinger finder sted. 

Vi har siden 2017, leveret fotograf eller videograf til mellem 25-50 bryllupper om året.

Jeres store dag

Som fotograf(er) til jeres bryllup, agerer vi som "fluen på væggen", det betyder ganske simpelt at vi ofte ser de små øjeblikke, som I som brudepar ikke når at lægge mærke til, da dagen i sin helhed har al jeres fokus. Vi får således også indfanget en masse små detaljer fra feststedet, naturen, og alle de små ting, som er med til at gøre JERES dag fortyllende.

Vi fotograferer så I får oplevelsen af at "have været med" til jeres eget bryllup, når I kigger galleriet igennem.

Alle billederne får en kærlig efterbehandling i vores unikke billedstil, og vi leverer naturligvis alle de gode billeder fra jeres dag, UDEN noget maksimumantal. 

Hvad gør os unikke?

Hos Forevig Mindet er vi unikke på flere punkter;

Selvom vi er en sammenslutning af flere fotografer, er alle vores fotografer "skolet" ens, og billedbehandlingen sker af 1 person, således at det du ser her på hjemmesiden, er repræsentativt i forhold til de resultater som I får med jeres bryllupsbilleder.

Vi er landsdækkende, og har ligeledes fotografer fordelt over hele landet.

Vi har valgt kun at udbyde 3 forskellige pakker indenfor foto / video, og har derudover 3 samlepakker, som kombinerer både foto og video.

Dette har vi, fordi vi grundet vores store erfaring ved, at disse pakker er den perfekte kombination mellem vores brudepars ønsker, og den økonomi der skal til for at det hele kan lade sig gøre.

Ønsker du tilbud på bryllupsfotografering, ud over pakkepriserne, så

kontakt os gerne her.

Det kunne eksempelvis være i situationer, hvor I gerne vil tilføje en ekstra fotograf nogle timer, eller kun have dækket dele af dagen på eventuel video.

Som udgangspunkt har vi INGEN udsolgte datoer, hvis der bookes i god tid!

Vi anbefaler derfor at I så hurtigt som muligt, når datoen er sat, får booket fotografen ind her hos os, så I er sikret at der er en fotograf klar til jeres store dag. 

Det er altid muligt at opgradere sin valgte fotopakke til en længerevarende pakke, eller tilkøbe video m.v. men vi kan ikke garantere at det kan lade sig gøre, hvis det sker indenfor de sidste 45 dage før brylluppet. 

Som noget helt unikt får ALLE brudepar der har haft os som fotografer, en 4-cifret rabatkode, som de kan give til venner og bekendte, som står for at skulle giftes.

 

Rabatkoden giver 15% rabat på bookinger hos os, og skal blot bruges når der bookes her, via hjemmesiden!

Fotografering

Hvem udvælger billederne?


Vi bryder os ikke om at skulle fravælge billeder fra jeres bryllup, og derfor giver vi jer ALLE billeder fra dagen i et smukt online galleri. Galleriet får I et link til, som I kan dele frit med venner og familie.

I får samtidig en 4-cifret kode, som gør det muligt, at downloade billederne frit, i fuld opløsning (vi anbefaler at det kun er jer selv der har koden, da alle med koden vil kunne downloade billederne).

Alle billederne er blevet let redigerede, et slags basis retouch.
Linket vil være tilgængeligt i et år. Mod et ekstra tillæg kan I udvælge billeder, som I ønsker at få efterredigeret og samtidig kan I direkte fra galleriet købe eventuelle print af jeres billeder.
Kan vi få gode råd til hvordan vi poserer foran kameraet?


Vores dygtige fotografer kan naturligvis vejlede jer i, hvordan I kan tage jer bedst ud på jeres portrætbilleder.

Når det så er sagt, så er det også vigtigt for os at sige at vores tilgang til fotograferingen er let, og dokumentarisk - hvilket vil sige at vi egentlig meget hellere vil betragte os som "tilskuere" på jeres store dag. Det giver billederne en følelse af at være mere naturlige, end man ofte kan opleve ved opstillede billeder.
Hvor meget kontakt har vi med fotografen?


Når I booker direkte her på hjemmesiden, ringer vores bookingplanlægger jer op til en indledende samtale, hvor I kan forventningsafstemme, fortæller om jer og jeres ønsker + det praktiske.

Skulle der opstå spørgsmål undervejs, er I naturligvis ALTID velkomne til at henvende jer på både telefon eller mail.

Cirka en måned inden brylluppet kontakter fotografen jer, så I kan få talt dagen igennem med fotografen. Under selve brylluppet er fotografen diskret tilstede, og lader jer holde jeres bryllup uden forstyrrelser.

Alle fotografer har erfaring med at fange stemningen og fantastiske øjeblikke, samtidig med at de formår at være i baggrunden, og lade jer nyde jeres bryllup.

Efter brylluppet får I et link med alle billederne fra brylluppet. (Leveres maksimalt 21 dage efter brylluppet, men ofte MEGET hurtigere).
Kan vi få taget fællesfoto, eller fotos af alle gæsterne?


Naturligvis!

Det er en af de ting vi helt automatisk tager en snak med jer om, både i den indledende samtale, samt når fotografen kontakter jer for at gennemgå detaljerne om dagen.
Kan man vælge andre løsninger end jeres faste fotopakker?


Ja!

Det kan man SAGTENS!
an kan få skræddersyet et tilbud præcis som man har lyst til, dog er det ikke muligt at booke en fotograf hos os i mindre end de 5 timer der er med i den mindste pakke.
Er det muligt at få mere end én fotograf ud?


Naturligvis!

Der kan altid tilvælges en ekstra fotograf, i det antal timer det måtte ønskes.

Det kan eksempelvis være under forberedelserne og vielsen.

Video

Hvorfor skal vi vælge en bryllupsvideo?


I vores optik kan man ikke have minder nok fra den store dag, og en bryllupsvideo er ikke bare en levende udgave af fotograferingen. Med til en bryllupsvideo får I nemlig optagelse af Vielser, taler og indslag, så disse kan genopleves igen og igen.
Hvad er en highlight-video?


En highlight-video fremviser jeres dag på smukkeste vis, i en hurtig sammenklipning (op til 12 minutter), så man får fornemmelsen af selv at have været der.

Flere af vores kunder udtaler at når de har vist videoen til venner og bekendte som ikke har været med til brylluppet, så føles det alligevel som om de har fået så stort et indblik i dagen, at de føler at de har været der selv.
Hvordan foregår optagelse af talerne?


I samarbejde med jeres toastmaster (eller anden planlægger), sørger vi for at den eller de personer der skal lave et indslag, er udstyret med en lille diskret mikrofon, så lyden fra taler altid er optaget.

Derudover filmer vi taler og indslag fra et "fast" kamera, som flyttes rundt til netop den eller de personer der holder talen/indslaget
Kan vi selv vælge musik til vores bryllupsvideo?


Både og... Vores dygtige redigeringshold, udvælger musik baseret ud fra den romantiske stemning af kærlighed der afspejles i videoen.
I er ALTID mere end velkomne til at komme med forslag, eller søge igennem musikbiblioteket på hjemmesiden www.artlist.io som er dem vi køber vores licenserede musik igennem.

Det er således ikke nødvendigvis muligt at I kan bruge frit af de mere kendte numre, som I måtte ønske, da de af rettighedsmæssige årsager kan være ret bekostelige at få lov at bruge.

I er naturligvis velkommen til at forhøre jer på om noget kan lade sig gøre med et givent musiknummer.

Generelt

Hvordan booker vi en fotograf?


I booker en fotograf ved at trykke på linket eller siden ”BOOK NU”, hvor I vælger hvilken dato, fotografen skal bruges.

Vi ønsker at stille en sikkerhed for både jer og for vores fotografer, så derfor beder vi om en forudbetaling på 50%, når du booker.

Den sidste del betales 30 dage inden brylluppet.
Hvorfor skal vi vælge Forevig Mindet?


Forevig Mindet er for jer, der ønsker en professionel bryllupsfotograf, som er ledig på jeres bryllupsdag og som prismæssigt ligger i mellemklassen.

Vi har stræbt efter at finde den gyldne midte, så du kan booke en dygtig fotograf til at forevige jeres bryllup uden at sprænge budgettet, og uden at gå på kompromis med kvaliteten af billederne.

Vi har nøje udvalgt og skolet 14 dygtige fotografer i Danmark, som efter vores mening har udvist særligt talent og kvalitet. Det er med vilje, at vi har ledt over hele landet; dels fordi vi søger bredt for at finde de bedste, og også på grund af, at vi dermed er repræsenteret over hele landet.

I vil derfor (næsten) altid kunne finde en fotograf til jeres dato.
Vi skal holde bryllup på en ø, kan vi stadig booke en fotograf?


Vores koncept er, at I altid skal have mulighed for at booke en professionel fotograf, uanset hvor I er i landet (Eller resten af Verden for den sags skyld).

Øerne er selvfølgelig også en mulighed, men udgifter til færger er ikke inkluderet i prisen - disse vil blive faktureret efter brylluppet, til aktuel dagspris.

Skulle du være i tvivl om netop jeres bryllupssted kræver ekstra udgifter i forbindelse med transport, så kontakt os her.
Hvordan er vi sikrede, hvis fotografen bliver syg?


En af grundene til at vi opkræver den sidste betaling allerede inden den store dag, er for jeres sikkerheds skyld. Skulle en fotograf blive syg i eksempelvis ugen op til jeres bryllup, har vi således ALTID en fotograf i baghånden, der kan overtage fotograferingen, uden at det skal gå ud over jer.
Siger vi automatisk ja til at I må bruge vores billeder?


Forevig Mindet forbeholder sig retten til at bruge billeder fra jeres bryllup i markedsføring, med mindre andet er aftalt.

Vi håber selvfølgelig at vi må benytte os af jeres billeder, da fremtidige brudepar - såvel som jer, gerne vil se noget af vores arbejde, inden de booker.

Ofte stillede spørgsmål

Her har vi samlet nogle af de spørgsmål vi typisk bliver stillet, inden der bliver foretaget en booking. 

Skulle du mangle svar på dit spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte os, enten via telefon eller ved at sende os en besked via vores kontaktformular her

*Bemærk at spørgsmålene er delt ind i tre kategorier: Generelt, Fotografering og Video

 

En del af Icecone Media IVS
CVR: 40212620 | Ladegårdsvej 16, 7100 Vejle, Danmark |
Tlf.: 71969291

©2020 Icecone Media | Databeskyttelse | Bookingbetingelser

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest