Professionelle bryllupsfotografer

Hos Forevig Mindet har vi omhyggeligt udvalgt en gruppe af landets aller bedste bryllupsfotografer - udelukkende for at I kan føle jer trygge på den store dag.

Vores professionelle fotografer er der ikke for at feste, eller have en hyggelig dag med familien - vi er der alene for at lave et seriøst stykke arbejde. Det lyder måske enkelt, men kun pga. stor erfaring kan vi sørge for at I får uforglemmelige minder fra jeres store dag; 

Betragtningsvinkler, stemning og lyssætning er alle sammen faktorer, som har noget at skulle have sagt for et godt billede - og det er her vores store erfaring spiller en KÆMPE rolle. 

Ved hver eneste opgave, bliver vi konfronteret med nye og individuelle udfordringer. Vi lader os ikke begrænse af manglende lys eller plads, men bruger derimod omgivelserne optimalt, så I altid får unikke billeder fra dagen. 

some (1 of 38).jpg
brudepar-portræt.jpg

Udtalelser:

5 stjerner er alt for lidt - men vi kan desværre ikke give mere.

 

Morten og Bastian! Tusind tak for en helt fantastisk dag! I var med fra formiddag til midnat og jeg har KUN fået rosende ord om jer, fra både venner og familiemedlemmer. Først og fremmest TAK for jeres måder at være på - I formåede virkelig at være fluen på væggen, samtidig med at i blendede godt ind med gæsterne. Og TAK for at være så professionelle og dedikerede i jeres arbejde- vi fortryder ikke et sekund at have bestilt både video og heldagsfotografering. 

—  Sara & Henrik, 2018

Et billede siger mere end 1000 ord - derfor går vi aldrig på kompromis når det gælder jeres store dag

Morten, Indehaver, Forevig Mindet

Bryllupsfotograf Pakker: