1/6

Bryllupsfotografering

Jeres kærlighedshistorie

Når den store dag er overstået, er der kun minderne tilbage - dem vil vi gerne hjælpe jer med at forevige, deraf navnet:

Brylluppet - dagen hvor intet må glippe!

Alt er planlagt ned til mindste detalje; maden er bestilt, kjolen er købt, kirken er reserveret, men I mangler én ting: Fotografen.
Hvorfor ikke bare give opgaven med bryllupsfotograferingen til Onkel Ole - han har jo et godt kamera?

Som fotografer ved vi - om nogen, hvor vigtige billederne fra "Den store dag" er. 


Derfor synes vi ikke, at I skal overlade fotograferingen til Onkel Ole - ikke nødvendigvis fordi han gør det dårligt - men fordi det ganske simpelt ikke må glippe - og nåh ja, så vil Onkel Ole måske gerne deltage i festen frem for at fotografere?

Vores professionelle fotografer er der ikke for at feste, eller have en hyggelig dag med familien - vi er der alene for at lave et seriøst stykke arbejde. Det lyder måske enkelt, men kun pga. stor erfaring kan vi sørge for at I får uforglemmelige minder fra jeres store dag. 

Betragtningsvinkler, stemning og lyssætning er alle sammen faktorer, som har noget at skulle have sagt for et godt billede - og det er her vores store erfaring spiller en KÆMPE rolle. 

Ved hver eneste opgave, bliver vi konfronteret med nye og individuelle udfordringer. Vi lader os ikke begrænse af manglende lys eller plads, men bruger derimod omgivelserne optimalt, så I altid får unikke billeder fra dagen. 

Når dagen er omme og I kigger billederne igennem, er det super vigtigt for os at I oplever sammenhæng. Altså at I kan genkende "jeres" dag, og at stemningsbillederne i udseende matcher hinanden, så det hele ser flot, og strømlinet ud. 


Jeres portrætter får desuden den store tur i redigeringen, så vi leverer det bedste resultat HVER gang.


 

Fotograf - hvorfor?
 

Det er JERES store dag - vi er bare med

Som fotograf(er) til jeres bryllup, agerer vi som "fluen på væggen", det betyder ganske simpelt at vi ofte ser de små øjeblikke, som I som brudepar ikke når at lægge mærke til, da dagen i sin helhed har al jeres fokus. Vi får således også indfanget en masse små detaljer fra feststedet, naturen, og alle de små ting, som er med til at gøre JERES dag fortyllende.

Vi fotograferer så I får oplevelsen af at "have været med" til jeres eget bryllup, når I kigger galleriet igennem.

Alle billederne får en kærlig efterbehandling i vores unikke billedstil, og vi leverer naturligvis alle de gode billeder fra jeres dag, UDEN noget maksimumantal. 

Jeres store dag!
 
Sådan afleverer vi billederne til jer:

Efter endt fotografering vil I få tilsendt et link, hvor I vil kunne se jeres billedgalleri med følgende underkategorier: 
 

  • Stemningsbilleder

  • Portrætter

  • Forberedelse

  • Vielse

  • (Eventuelt Myselfie)
     

Billederne:

Leveres som digitale filer, i jeres personlige, online galleri.
Her kan I selv vælge, om I ønsker at alle skal kunne få adgang med jeres unikke link, eller om I eksempelvis ønsker kodeordsbeskyttelse på galleriet. 


Som udgangspunkt er billederne i galleriet, beskyttet mod download, og kan derfor kun downloades vha. en 4-cifret kode, som I naturligvis får.

 

Når I downloader billederne efterfølgende, anbefaler vi at I henter dem i både fuld kvalitet, samt i en størrelse der passer til de sociale medier - vi har nemlig gjort vores redigeringsarbejde, så billederne kan tage sig bedst muligt ud - også på de sociale medier, hvor kvaliteten af billeder ofte er komprimeret.

BILLEDERNE ER NATURLIGVIS JERES, og de kan bruges til præcis hvad I har lyst til - og vi har intet krav om at I nævner os, når I bruger billederne eksempelvis online (vi bliver derimod altid glade hvis vi bliver tagget, eller nævnt). 

Som udgangspunkt vil vi meget gerne have lov at bruge et par billeder fra jeres bryllup til vores online-medier, samt hjemmeside, men vi spørger altid inden vi benytter nogle af jeres billeder.
 

 
* Vi anbefaler naturligvis at I bestiller print hos os, da vi kun således kan garantere en god kvalitet!

Når den store dag er omme...
 
Jeres sikkerhed

Der udarbejdes altid en kontrakt, når I benytter os som fotograf - kun således er I sikret, at der dukker en fotograf op. 

Skulle det utænkelige ske, at fotografen bliver syg dagen før brylluppet, så sender vi naturligvis en anden fotograf, som bliver sat grundigt ind i de ting vi måtte have noteret os i forbindelse med jeres booking og formøde.

Hvorfor vælge os?
 

©2018 by Forevigmindet.dk - En del af ME-Foto: Cvr.: 31965756 - Tlf.: 71969291
Forretningsbetingelser - Betingelser ved leje af MySelfieDatabeskyttelse

Dronefoto

Vi har certificerede dronepiloter mellem vores fotografer, og kan derfor levere nogle helt unikke vinkler. (Tilkøb)